Ihmisten ja yhteisöjen oppimisen johtaminen® on taitavuutta oppimiskulttuurissa ja ihmisluonnossa

Oppimisen johtaminen ® ja -design uudistavat toiminnan ja toimijoiden kehitystä vastaamaan nykyisen ja tulevan toimintaympäristön haasteita. Oppija näkee itsen ylittämisensä etukäteen, katsoo asioiden valoisaa puolta ja luottaa sisäiseen suuntavaistoon elämänlaajuisen  oppimisen polulla.

Fakta lehdessä 8/12 on Tertta Designin  haastattelu Ei oppimista ilman johtamista -horisontaalinen oppimisen johtaminen luo työpaikoille oppimistilanteita. Artikkeli avaa innostuksen, inspiraation, vision ja oppimisen perustehtävän merkityksen oppijan itsenäisessä ajattelussa, uudessa kehitysaskeleessa horisontaalisessa dialogissa toisten oppijoiden kanssa.

Oppiva-, oppimisen-, ja valmentava johtaminen  toteuteaan asiakkaan toivomilla opimismuodoilla ja-tavoilla (mentorointi, coaching, kehityskeskustelu, inspiroivat oppimispaikat jne…) Ohjaavana periaatteena on oppivan elämäntavan johtaminen erilaisissa oppimisen johtamisen® tiloissa  ja paikoissa.

Teemavalmennus sisältää  asiantuntija-alustuksen ja pohdinnan oppijan omien kysymysten työstämiseen toimintatavaksi.

Ohjauspyörä © on johtamisen apuväline johtajille. Sen avulla voi luoda 12 organisaation/yrityksen osaamisaluetta. Pysäkeillä työstetään tuotteita, asiakkuuksia, brändiä, visiota, arvoja, johtavaa ideaa ja perustehtävää, yksilöllistä osaamista, liiketoimintamallia ja kokonaisuuden arviointia. Arvona on ainulaatuinen osaamisesi.