Minua on aina innoittanut Vanamo (Linnea borealis). Vanamo  luo verkostoja pehmeästi  ja nostaa kukkavanan toisensa jälkeen. Vanamo kutoo viisasti oppimispolkuja. Tieto -ja oppimisen johtaminen toimii vanamon tavoin:  organisaatiot ja ihmiset tunnistavat toimintaympäristön, luovat oppimisen iloa, tuottavat innovaatioita ja kykenevät uudistumaan. Ne osaavat hyödyntää luovaa tietopääomaansa viisasten kivenä. 

Tertta Design luottaa asiakkaan kysymykseen. Räätälöin oppimis-valmennus-, koulutus-, ja konsultointi palveluja asiakkaiden tilausten mukaan. Tuloksena asiakas saa toimintaansa uudenlaatuisia tekoja, luomis-, ja  elinvoimaa.

KL  Tertta Paananen

Keskeinen osaaminen
Olen  kasvatustieteiden lisensiaatti, valmentaja ja lisensoitu MBTI®-; Hogan® ja Ohjauspyörä© – konsultti ja European Certificate eCoach. Erityisosaamisenani on ihmisen oppiva –ja oppimisen johtaminen.

Minulla on  johtamisen-, yritysjohtamisen-, tuotekehittäjän-,yritysneuvojan ja näyttötutkintomestarin erikoisammattitutkintojen sertifiointi  ja toimin myös niissä valmentajana ja arvioijana. Olen ollut vuodesta 2005 alkaen Association for Social Development –kansainvälisen  konsulttiverkoston jäsen. Työskentelen IMO Akatemiassa valmentamassa asiakasta autenttisen johtamisosaamiseen ja innovaatioiden luomiseen. Minut löytää myös Paikalliset.fi palvelusta.