Tertan oppimismuotoilu ja tutkimismaailma

Tertta 2016

Valmennan oppijaa  IMO Akatemiassa johtamaan omaa oppimistaan.Tule mukaan kiteyttämään omaa viisauttasi näkyväksi IMO Akatemiassa.

Ole yhteydessä  paananen@het-imo.net, puh. 050 9183148.

Mitä eroa on viisaudella ja älykkyydellä ? Kuuntele Yle Puhe prof. Eeva Kallion pohdintaa.

Lisensiaatintutkimukseni  Oppimisen johtamisen® design oppimissysteemeissä on ladattavissa osoitteessa http://tampub.uta.fi/handle/10024/96645. Painetun paperiversion voi tilata puhelimitse 050 9183148 tai sähköpostilla tertta.paananen@terttadesign.fi. Tutkimus postitetaan suoraan tilaajalle.

Oppimisen johtamisessa® on tärkeää INTO JA INSPIRAATIO. INTO ja INSPIRAATIO valmentajana nautin siitä, kun jokainen voi tuoda oman osaamisensa näkyväksi ja näin yhdessä luomisen prosessi on rikkaampaa ja arvostavampaa. Inspiroivana oppimisen johtajana huomaan auttavani oppijaa enemmän ymmärtämään itseään.Oppimisen johtaminen® on innoittavaa johtamista oppimiskulttuurin hengen luomista. Oppimisen johtaja tietoisesti lahjoittaa osaamisaarteensa yhteiseen oppimiskoriin, joista oppija itsen johtamisen keinoin erottelee tarvittavan  lisäten oman innovatiivisen panoksensa.

Tiedätkö minkälaisia kysymyksiä liikkuu oppijan  mielessä ? Tietävätkö muut minkälaista ajattelua ja osaamista Sinulla on ?

Oppimismatkat  (Learning Journey)

Oppimismatkat luovat korkean energian verkostoja  inspirovalla dialogilla ja verkostokumppaneiden tarinoilla. Tulevaisuuden luominen on läsnä autenttisella oppimismatkalla. Oppimismatkalla voi luoda kunnioitusta, iloita osaamislahjoista, antaa kaikkien loistaa ja olla ylpeä saavutuksistaan.

Miten autat oppijaa innostumaan omasta oppimisestaan ?  Tiedustele lisää mahdollisuuksistani järjestää Sinulle oppimismatkoja.